ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Αστερόσκονη δημιουργήθηκε το 2014 από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε ένα χώρο ζεστό, όμορφο και λειτουργικό ώστε να προσφέρει σε κάθε παιδί ξεχωριστά αγάπη και φροντίδα.
Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα αποσκοπούν στη σταδιακή εισαγωγή και εξέλιξη του παιδιού στους διάφορους τομείς ανάπτυξης εντοπίζοντας παράλληλα τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού.
Στόχος μας είναι το σχολείο να αποτελεί ένα χώρο όπου γονείς και εκπαιδευτικοί να συνεργάζονται αρμονικά ώστε να επιτρέψουν στο παιδί να αναπτυχθεί σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά.
Βασιζόμενοι στις αρχές μας, κάνουμε πράξη καθημερινά το όραμα μας για τη δημιουργία ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου πιο αποτελεσματικού, πιο χρήσιμου και πιο ευχάριστο για τα παιδιά.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το σχολείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 06:30 έως τις 17:30, από 1η Σεπτεμβρίου έως 31η Ιουλίου. Το σχολείο μας παραμένει κλειστό επίσημες αργίες. Στην Αστερόσκονη φοιτούν παιδιά ηλικίας από 2 μηνών έως 6 ετών προσφέροντας τους ποικίλα ερεθίσματα ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των παιδιών καθώς και των γονέων.
Καλέστε μας ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας και τις παροχές μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Αστεροσκόνη στεγάζεται σε ένα ιδιόκτητο κτήριο με ηλιόλουστες αίθουσες και μια καταπράσινη γεμάτη δέντρα αυλή.
Το κτήριο διαθέτει σύστημα πυρασφάλειας, κάγκελα ασφαλείας και σίτες, αντιολισθητικές ράβδους ασφαλείας στα σκαλιά, αντιολισθητικό δάπεδο σε όλους τους χώρους, κάμερες ασφαλείας και όλα τα σύγχρονα δομικά υλικά για να προσφέρει ασφάλεια, άνεση και λειτουργικότητα.